Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Snail eggs as a raw material for the production of a caviar substitute

Tytuł:
Snail eggs as a raw material for the production of a caviar substitute
Autorzy:
Mackowiak-Dryka M.
Szkucik K.
Pyz-Lukasik R.
Tematy:
snail
Cornu aspersum
egg
raw material
caviar substitute
caloric value
nutrient content
protein quality
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies