Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porównanie zdolności aproksymujących wybranych równań izoterm sorpcji oraz metod określania optymalnej zawartości wody w żywności

Tytuł:
Porównanie zdolności aproksymujących wybranych równań izoterm sorpcji oraz metod określania optymalnej zawartości wody w żywności
Autorzy:
Irzyniec Z.
Niedzielski Z.
Klimczak J.
Tematy:
izotermy
sorpcja
zywnosc
zywienie czlowieka
woda
spozycie wody
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies