Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

D-aminokwasy w produktach mleczarskich - mleko i mleka fermentowane

Tytuł:
D-aminokwasy w produktach mleczarskich - mleko i mleka fermentowane
D-amino acids in dairy products - milk and fermented milks
Autorzy:
Wisniewska K.
Reps A.
Tematy:
D-aminokwasy
mleko
mleko fermentowane
przetwory mleczne fermentowane
zapalenie gruczolu mlekowego
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies