Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kultura bezpieczeństwa i jakości żywności - krytyczna analiza istoty i zakresu pojęcia oraz propozycja doprecyzowania

Tytuł:
Kultura bezpieczeństwa i jakości żywności - krytyczna analiza istoty i zakresu pojęcia oraz propozycja doprecyzowania
Food safety and quality culture - a critical analysis of the essence and scope of the concept and a proposal for further clarification
Autorzy:
Wysocki A.E.
Opis fizyczny:
application/pdf
Język:
polski
ISBN, ISSN:
bwmeta1.element.agro-6abab6c3-1978-4334-96cb-2f2b65abf0c1
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies