Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mięsność i zawartość tłuszczu śródmięśniowego w tuszach czeskich hybrydów z udziałem rasy pietrain oraz ras krajowych

Tytuł:
Mięsność i zawartość tłuszczu śródmięśniowego w tuszach czeskich hybrydów z udziałem rasy pietrain oraz ras krajowych
A meatness and content of intramuscular fet in carcasses of Czech hybrids with pietrain or native breeds share
Autorzy:
Cechova M.
Sladek L.
Jarczyk A.
Tematy:
trzoda chlewna
Czechy
rasy krajowe
mieszance
tuczniki
miesnosc
zawartosc tluszczu
tusze wieprzowe
tluszcz srodmiesniowy
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies