Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Równania regresji do szacowania zawartości mięsa i tłuszczu ze skórą w tuszkach indyków

Tytuł:
Równania regresji do szacowania zawartości mięsa i tłuszczu ze skórą w tuszkach indyków
Regression equations used in estimation of the content of meat and fat with skin in turkey carcasses
Autorzy:
Murawska D.
Bochno R.
Brzozowski W.
Tematy:
drob
indyki
tuszki indycze
otluszczenie
umiesnienie
zawartosc miesa
zawartosc tluszczu ze skora
szacowanie
masa plata skory z tluszczem podskornym
masa tuszki bez plata skory z tluszczem podskornym
rownania regresji
korelacja cech
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies