Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes of the contents of selected phenolic compounds during storage of lettuce heads (Lactuca sativa L.) in cool conditions

Tytuł:
Changes of the contents of selected phenolic compounds during storage of lettuce heads (Lactuca sativa L.) in cool conditions
Autorzy:
Olszowka K.
Perucka I.
Tematy:
content change
phenolic compound content
storage
lettuce head
Lactuca sativa
cooling condition
storage condition
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies