Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ poziomu włókna w dawce pokarmowej na strawność składników pokarmowych, szybkość przemieszczania się treści i aktywność enzymów amylolitycznych w przewodzie pokarmowym nutrii

Tytuł:
Wpływ poziomu włókna w dawce pokarmowej na strawność składników pokarmowych, szybkość przemieszczania się treści i aktywność enzymów amylolitycznych w przewodzie pokarmowym nutrii
The effect of dietary fiber level on nutrient digestibility, rate of chyme passage and activity of amylolytic enzymes in the digestive tract of nutria
Autorzy:
Barabasz B.
Jarosz S.
Tematy:
zwierzeta futerkowe
nutrie
zywienie zwierzat
dawki pokarmowe
zawartosc wlokna
skladniki pokarmowe
strawnosc
szybkosc przemieszczania sie tresci pokarmowej
przewod pokarmowy
enzymy amylolityczne
aktywnosc enzymatyczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies