Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ chlorowanych produktów fenolu w wodzie na aktywność esterazy cholinowej i fosfatazy alkalicznej doświadczalnych zwierząt stałocieplnych

Tytuł:
Wpływ chlorowanych produktów fenolu w wodzie na aktywność esterazy cholinowej i fosfatazy alkalicznej doświadczalnych zwierząt stałocieplnych
Vlijanie hlorirovannyh produktov fenola v vode na aktivmost holinovoi asterazy i szelocnoi fosfatazy na laboratornyh teplokrovnyh zhivtnyh
The influence of chlorinated phenol derivatives present in water on the activity of cholinesterase and alakline phosphatase in thermostable experimental animals
Autorzy:
Kongiel-Chablo I.
Tematy:
zwierzeta stalocieplne
fenol
chlorowanie
wody
fosfataza zasadowa
badania naukowe
szczury
odmiany roslin
wyniki badan
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies