Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Społeczne i ekonomiczne uwarunkowania spożycia dziczyzny

Tytuł:
Społeczne i ekonomiczne uwarunkowania spożycia dziczyzny
Social and economic determinants meat of game animals consumption
Autorzy:
Flis M.
Magdziak K.
Rataj B.
Tematy:
lowiectwo
zwierzeta lowne
mieso
dziczyzna
spozycie zywnosci
opinia spoleczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies