Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ciągła fermentacja cytrynowa melasu przy użyciu anionitu

Tytuł:
Ciągła fermentacja cytrynowa melasu przy użyciu anionitu
Besprerynaja limonnokislaja fermentacija pri upotreblenii anionita
The continuous citric fermentation of molasses with application of anionic exchange agents
Autorzy:
Zagrodzki S.
Krzysztofik W.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies