Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Identyfikacja kwasów tłuszczowych i steroli w czekoladach białych w aspekcie ich autentyczności

Tytuł:
Identyfikacja kwasów tłuszczowych i steroli w czekoladach białych w aspekcie ich autentyczności
The identification of fatty acids and sterols in white chocolates in the aspect of their authenticity
Autorzy:
Kowalska J.
Gos A.
Miszkowska A.
Derewiaka D.
Majewska E.
Druzynska B.
Ciecierska M.
Wolosiak R.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies