Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane wyróżniki chemiczne, fizyczne i sensoryczne owoców różnych odmian jabłoni

Tytuł:
Wybrane wyróżniki chemiczne, fizyczne i sensoryczne owoców różnych odmian jabłoni
Selected chemical, physical and sensory properties fruits of different cultivars of apple tree
Autorzy:
Narwojsz A.
Bojarska J.
Borowska E. J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies