Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of manufacturing technology on amino acid composition of soft white unripened cheese from sheep milk

Tytuł:
Influence of manufacturing technology on amino acid composition of soft white unripened cheese from sheep milk
Autorzy:
Pakulski T.
Bagnicka E.
Tematy:
production technology
sheep milk
cheese
amino acid composition
sulphur amino acid
protein
Polish Merino sheep
beta-lactoglobulin
alpha-lactalbumin
albumin
whey protein
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies