Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość metali w niektórych środkach spożywczych

Tytuł:
Zawartość metali w niektórych środkach spożywczych
The content of metals in certain food products
Soderzhanie metallov v nekotorykh prodovolstvennykh produktach
Autorzy:
Kopczewski A.
Falandysz J.
Lorec-Biala H.
Centkowska D.
Tematy:
metale
srodki spozywcze
normy
arsen
kadm
olow
miedz
mangan
zelazo
cyna
rtec
chleb
przetwory mleczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies