Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Preparation and characteristics of trypsin inhibitors from the seeds of squash (Cucurbita maxima) and zucchini (Cucurbita pepo, vcir. Giromontia)

Tytuł:
Preparation and characteristics of trypsin inhibitors from the seeds of squash (Cucurbita maxima) and zucchini (Cucurbita pepo, vcir. Giromontia)
Przygotowanie i charakterystyka inhibitorów trypsyny z nasion kabaczka (Cucurbita maxima) i cukinii (Cucurbita pepo, vcir. Giromontia)
Autorzy:
Leluk J.
Otlewski J.
Wieczorek M.
Polanowski A.
Wilusz T.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies