Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie poekstrakcyjnej śruty rzepakowej i nasion roślin strączkowych z dodatkiem enzymów paszowych w tuczu świń, bez udziału białka zwierzęcego

Tytuł:
Wykorzystanie poekstrakcyjnej śruty rzepakowej i nasion roślin strączkowych z dodatkiem enzymów paszowych w tuczu świń, bez udziału białka zwierzęcego
The use of post-extractive rapeseed meal and legume seeds with feed enzymes in pig fattening as an alternative to animal protein
Autorzy:
Sobotka W.
Pomianowski A.
Sobiech P.
Tematy:
trzoda chlewna
tuczniki
tucz
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
poekstrakcyjna sruta rzepakowa
nasiona straczkowe
enzymy paszowe
wykorzystanie paszy
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies