Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ wieku na produkcyjność, użytkowość rzeźną oraz jakość mięsa i tłuszczu gęsi tzw. owsianych

Tytuł:
Wpływ wieku na produkcyjność, użytkowość rzeźną oraz jakość mięsa i tłuszczu gęsi tzw. owsianych
The effect of age on the productivity, slaughter value and meat and fat quality in oat geese
Autorzy:
Bielinski K.
Bielinska K.
Skarzynski L.
Traczykiewicz K.
Tematy:
drob
gesi
gesi biale wloskie
tucz
tucz owsiany
gesi owsiane
wiek zwierzat
wyniki tuczu
przyrost masy ciala
spozycie paszy
wykorzystanie paszy
produkcyjnosc zwierzat
uzytkowosc rzezna
mieso gesie
tluszcz gesi
jakosc
wlasciwosci fizykochemiczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies