Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku mąki gryczanej na jakość chleba z mąki pszennej jasnej

Tytuł:
Wpływ dodatku mąki gryczanej na jakość chleba z mąki pszennej jasnej
Autorzy:
Jurga R.
Tematy:
maka gryczana
jakosc
chleb
maka pszenna jasna
wlasciwosci
ocena
badania
cechy organoleptyczne
obrobka hydrotermiczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies