Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ przetwarzania i przechowywania na pojemność przeciwutleniającą czarnej jagody w aspekcie zdrowia człowieka

Tytuł:
Wpływ przetwarzania i przechowywania na pojemność przeciwutleniającą czarnej jagody w aspekcie zdrowia człowieka
The influence of processing and storage on antioxidant capacity of billberry in the aspect of human health
Autorzy:
Guranowski M.
Mitek M.
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies