Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Innowacyjność produktów i technologii w sektorze owczarskim - wyzwania i szanse

Tytuł:
Innowacyjność produktów i technologii w sektorze owczarskim - wyzwania i szanse
Innovation in products and technology in the sheep farming sector - challenges and opportunities
Autorzy:
Krajewski K.
Niznikowski R.
Laba S.
Rokicki T.
Pompa-Roborzynski M.
Tematy:
owczarstwo
innowacyjnosc
nowe technologie
rozrod zwierzat
metody biotechniczne
produkty owczarskie
mieso owcze
mleko owcze
przetwory mleczne
zywnosc prozdrowotna
welna owcza
skory owcze
produkty innowacyjne
wartosc prozdrowotna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies