- Tytuł:
-
Charakterystyka sposobu żywienia mężczyzn w wieku 40-59 lat, zatrudnionych w wybranych warszawskich zakładach pracy. Cz. II. Jakość żywienia a poziom cholesterolu i trójglicerydów w surowicy krwi
Harakteristika sposoba pitanija muzhchin v vozraste 40-59 let, . rabotajushhih v vybrannyh varshavskih predprijatijah. Ch. II. Kachestvo pitanija i uroven holesterina i trigliceridov v syvorotke
Characteristic of the mode of nutrition of men aged 40-59 years working in selected Warsaw firms. II. Diet quality and sęrum cholesterol and triglycerides levels - Autorzy:
-
Narojek L.
Malecka Z.
Szostak W.B.
Kulesza W.
Chotkowska E.
Rywik S. - Tematy:
-
mezczyzni
wiek czlowieka
zywienie czlowieka
spozycie zywnosci
jakosc zywienia
cholesterol
poziom cholesterolu
trojglicerydy
surowica krwi
zaklady pracy
Warszawa
badania epidemiologiczne - Język:
- polski
- Dostawca treści:
- AGRO
- Artykuł