Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka sposobu żywienia mężczyzn w wieku 40-59 lat, zatrudnionych w wybranych warszawskich zakładach pracy. Cz. II. Jakość żywienia a poziom cholesterolu i trójglicerydów w surowicy krwi

Tytuł:
Charakterystyka sposobu żywienia mężczyzn w wieku 40-59 lat, zatrudnionych w wybranych warszawskich zakładach pracy. Cz. II. Jakość żywienia a poziom cholesterolu i trójglicerydów w surowicy krwi
Harakteristika sposoba pitanija muzhchin v vozraste 40-59 let, . rabotajushhih v vybrannyh varshavskih predprijatijah. Ch. II. Kachestvo pitanija i uroven holesterina i trigliceridov v syvorotke
Characteristic of the mode of nutrition of men aged 40-59 years working in selected Warsaw firms. II. Diet quality and sęrum cholesterol and triglycerides levels
Autorzy:
Narojek L.
Malecka Z.
Szostak W.B.
Kulesza W.
Chotkowska E.
Rywik S.
Tematy:
mezczyzni
wiek czlowieka
zywienie czlowieka
spozycie zywnosci
jakosc zywienia
cholesterol
poziom cholesterolu
trojglicerydy
surowica krwi
zaklady pracy
Warszawa
badania epidemiologiczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies