Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku czosnku w produkcji frytek na zawartość akrylamidu i wybrane cechy jakościowe

Tytuł:
Wpływ dodatku czosnku w produkcji frytek na zawartość akrylamidu i wybrane cechy jakościowe
The effect of garlic addition in french fries processing on acrylamide content and quality features of ready product
Autorzy:
Gertchen M.
Tajner-Czopek A.
Kita A.
Rytel E.
Peksa A.
Miedzianka J.
Bronkowska M.
Wyka J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies