Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antagonistic effect of chosen lactic acid bacteria strains on Yersinia enterocolitica species in model set-ups, meat and fermented sausages

Tytuł:
Antagonistic effect of chosen lactic acid bacteria strains on Yersinia enterocolitica species in model set-ups, meat and fermented sausages
Autorzy:
Gomolka-Pawlicka M.
Uradzinski J.
Tematy:
antagonistic effect
lactic acid bacteria
bacterial strain
Yersinia enterocolitica
meat
fermented sausage
microorganism
Lactobacillus
Salmonella
Lactobacillus helveticus
incubation temperature
incubation time
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies