Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ kiszenia nasion roślin strączkowych na zawartość tanin i inhibitorów trypsyny

Tytuł:
Wpływ kiszenia nasion roślin strączkowych na zawartość tanin i inhibitorów trypsyny
Effect of ensilaging of leguminous seeds upon content of tannins and trypsin inhibitors
Vlijanie silosovanija semjan bobovykh rastenijj na soderzhanie tanninov i ingibitorov tripsina
Autorzy:
Flis M.
Lewicki C.
Tematy:
pasze
nasiona straczkowe
bobik
groch siewny
groch pastewny
sruta bobikowa
sruta z nasion grochu
kiszenie
zawartosc tanin
zawartosc inhibitorow trypsyny
feed
leguminous seed
faba bean
garden pea
fodder pea
faba bean meal
pea meal
pea seed
ensiling
tannin content
trypsin inhibitor content
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies