Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ograniczenie zanieczyszczeń bakteryjnych w mleku po zastosowaniu preparatu „Virkon”

Tytuł:
Ograniczenie zanieczyszczeń bakteryjnych w mleku po zastosowaniu preparatu „Virkon”
Reduction of bacteria in milk after using the chemical substance „Virkon”
Autorzy:
Tietze M.
Majewski T.
Tematy:
mleko
zanieczyszczenia bakteryjne
ograniczanie zanieczyszczen
jakosc higieniczna
wymiona
mycie
preparat Virkon
zoohigiena
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies