Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of energy level reduction in young bulls diet on meat quality

Tytuł:
Influence of energy level reduction in young bulls diet on meat quality
Wpływ obniżenia poziomu energii w dawce pokarmowej buhajów na jakość mięsa
Autorzy:
Mlynek K.
Oler A.
Walasik K.
Zielinska K.
Tematy:
cattle
bull
fattening
animal diet
energy level
energy dose
energy reduction
beef
meat quality
protein content
fat content
culinary meat
culinary value
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies