Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena jakości mięsa, słoniny i niektórych składników osocza krwi świń żywionych mączką z kryla

Tytuł:
Ocena jakości mięsa, słoniny i niektórych składników osocza krwi świń żywionych mączką z kryla
Meat quality, backfat characteristics and some blood plasma constituents in pigs fed rations with krill meal
Autorzy:
Grajewska S.
Kortz J.
Witkowska A.
Tematy:
trzoda chlewna
tucz
zywienie zwierzat
pasze
maczka z kryla
badania krwi
mieso wieprzowe
slonina
jakosc
wlasciwosci fizykochemiczne
barwa miesa
odczyn miesa
ocena sensoryczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies