Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Increase of sensitivity of cellulose obtained from fractionated brans of rye grains to hydrolysis induced by the complexes of various strains of fungus Armillariella mellea (Fr. ex. Wahl) P. Karsten

Tytuł:
Increase of sensitivity of cellulose obtained from fractionated brans of rye grains to hydrolysis induced by the complexes of various strains of fungus Armillariella mellea (Fr. ex. Wahl) P. Karsten
Zwiększenie podatności celulozy z frakcjonowanych otrąb ziarna żyta na hydrolizę przez kompleksy celulaz różnych szczepów grzyba Armillariella mellea (Fr. ex. Wahl) P. Karsten
Autorzy:
Chrapkowska K.J.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies