Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mleko i produkty mleczne jako źródło niezbędnych składników odżywczych

Tytuł:
Mleko i produkty mleczne jako źródło niezbędnych składników odżywczych
Milk and dairy products as a source of essential nutrients
Autorzy:
Jezewska A.
Tematy:
mleko
przetwory mleczne
definicje
sklad chemiczny
skladniki odzywcze
bialka mleka
wapn
witaminy
tluszcz mlekowy
fosfor
potas
zywienie czlowieka
dieta
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies