Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ czynników fizykochemicznych na ochratoksynę A oraz oznaczanie jej zawartości w zbożach metodą spektrofluorymetryczną

Tytuł:
Wpływ czynników fizykochemicznych na ochratoksynę A oraz oznaczanie jej zawartości w zbożach metodą spektrofluorymetryczną
Vlijanie fiziko-khimicheskikh faktorov na okhtaroksin A i opredelenie ego soderzhanija v zarnovykh kulturakh spektrofluorimetricheskim metodom
Effect of physicochemical factors on ochratoxin A and determination of its concentration in cereals by spectrofluorimetry
Autorzy:
Czerwiecki L.
Tematy:
czynniki fizykochemiczne
zboza
ochratoksyny
zawartosc
detekcja fluorymetryczna
promieniowanie
wyniki badan
pszenica
zyto
chromatografia cienkowarstwowa
absorbenty
metanol
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies