Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pentozydyna - potencjalne chemiczne zanieczyszczenie procesowe żywności czy nowy problem higieny (w aspekcie chemicznym) mleka i produktów mleczarskich?

Tytuł:
Pentozydyna - potencjalne chemiczne zanieczyszczenie procesowe żywności czy nowy problem higieny (w aspekcie chemicznym) mleka i produktów mleczarskich?
Pentosidine - a potential process contaminant of food or a new hygiene problem (in the chemical aspect), including milk and dairy products?
Autorzy:
Smoczynski S.S.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies