Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikrobiologiczny rozkład kwasu cynamonowego i jego hydroksypochodnych

Tytuł:
Mikrobiologiczny rozkład kwasu cynamonowego i jego hydroksypochodnych
Microbiological degradation of cinnamic acid and its hydroxyl-derivatives
Autorzy:
Wojcieszynska D.
Hupert-Kocurek K.
Guzik U.
Tematy:
kwas cynamonowy
rozklad beztlenowy
rozklad tlenowy
biodegradacja
biotransformacja
mikroorganizmy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies