Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Aspergillus-fermented Jatropha curcas seed cake: proximate composition and effects on biochemical indices in Wistar rats

Tytuł:
Aspergillus-fermented Jatropha curcas seed cake: proximate composition and effects on biochemical indices in Wistar rats
Autorzy:
Faoziyat S.A.
Amina A.E.-I.M.
Adeyemo A.A.
Muhammed R.B.
Sulaiman A.M.
Aliyu A.O.
Adeyemi O.S.
Tematy:
protein
feed
nutrition
solid state fermentation
Jatropha curcas
carbon source
Aspergillus niger
biochemical index
rat
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies