Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

DSC thermograms of melting and crystallization as a “fingerprint” in the evaluation of the authenticity of butter

Tytuł:
DSC thermograms of melting and crystallization as a “fingerprint” in the evaluation of the authenticity of butter
Autorzy:
Tomaszewska-Gras J.
Kijowski J.
Tematy:
thermogram
melting
crystallization
authenticity
butter
differential scanning calorimetry method
milk fat
analysis method
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies