- Tytuł:
-
Badanie czystości mikrobiologicznej sprzętu i rąk pracowników w zakładach przemysłu spożywczego
An investigation of microbiological cleanness of equipment and the hands of the employees of food industry - Autorzy:
-
Pliszka A.
Bachryj F.
Barlik I.
Bechthof J.
Borowiak M.
Branicka M.
Cieplinska I.
Chwistecka W.
Chybowska J.
Dudzik E.
Dziurowicz Z.
Dziegielewska W.
Frasunkieiwcz B.
Freckowicz J.
Glowacki M.
Juchnowicz I.
Komornicka T.
Kowalczyk Z.
Lichocinska H.
Leopold J.
Mosek G.
Maciaszek A.
Orlowska-Klaus J.
Ostrowska I.
Pniewska C.
Pankiewicz W.
Prost T.
Szropinska D.
Szmigielska E.
Stelmach W.
Sitkiewicz M.
Walukiewicz J.
Wisniewska I. - Tematy:
-
przemysl spozywczy
zaklady przemyslowe
pracownicy
rece
czystosc mikrobiologiczna
badania sanitarne - Język:
- polski
- Dostawca treści:
- AGRO
- Artykuł