Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Predicted progress in improvement of carcass muscling and cuts with indirect selection based on backfat thickness and loin eye area

Tytuł:
Predicted progress in improvement of carcass muscling and cuts with indirect selection based on backfat thickness and loin eye area
Spodziewany postęp w poprawie umięśnienia tuszy i wyrębów przy prowadzeniu selekcji pośredniej w oparciu o grubość słoniny grzbietowej i powierzchnię oka polędwicy
Autorzy:
Orzechowska B.
Tematy:
improvement
carcass quality
muscling
cut
selection
backfat thickness
loin eye area
pig
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies