Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Encapsulation of Lactiplantibacillus plantarum and beetroot extract with alginate and effect of capsules on rheological properties and stability of an oil-in-water emulsion model food

Tytuł:
Encapsulation of Lactiplantibacillus plantarum and beetroot extract with alginate and effect of capsules on rheological properties and stability of an oil-in-water emulsion model food
Autorzy:
Bautista-Villarreal M.
Castillo Hernandez S.L.
Uriarte S.L.
Gonzalez M.P.B.
Opis fizyczny:
application/pdf
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies