Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ enzymów paszowych na produkcyjność, jakość tuszek oraz strawność jelitową aminokwasów u kurcząt brojlerów żywionych dietami zawierającymi poekstrakcyjną śrutę rzepakową

Tytuł:
Wpływ enzymów paszowych na produkcyjność, jakość tuszek oraz strawność jelitową aminokwasów u kurcząt brojlerów żywionych dietami zawierającymi poekstrakcyjną śrutę rzepakową
Effect of feed enzymes on performance, carcass quality and ileal amino acid digestibility in broiler chickens fed diets containing solvent-extracted rapeseed meal
Autorzy:
Brzoska F.
Sliwinski B.
Tematy:
drob
brojlery kurze
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
poekstrakcyjna sruta rzepakowa
enzymy paszowe
preparaty enzymatyczne
efektywnosc stosowania
wyniki produkcyjne
masa ciala
wzrost zwierzat
pobranie paszy
tempo wzrostu
wykorzystanie paszy
badania krwi
wskazniki biochemiczne
aminokwasy
pozorna strawnosc jelitowa
upadki zwierzat
tuszki drobiowe
mieso drobiowe
jakosc
wydajnosc rzezna
doswiadczenia wzrostowe
doswiadczenia strawnosciowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies