Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowe przepisy dotyczące substancji dodatkowych do żywności (Cz.I)

Tytuł:
Nowe przepisy dotyczące substancji dodatkowych do żywności (Cz.I)
Autorzy:
Gajda-Wyrebek J.
Tematy:
dodatki do zywnosci
przepisy prawne
nowe przepisy prawne
Polska
dyrektywy unijne
definicje
dopuszczenie do obrotu
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies