Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Primenenie antiokislitelejj dlja povyshenija stojjkosti pishhevykh koncentratov pri khranenii

Tytuł:
Primenenie antiokislitelejj dlja povyshenija stojjkosti pishhevykh koncentratov pri khranenii
Stosowanie przeciwutleniaczy do zwiększenia trwałości przechowywanych koncentratów spożywczych
Emploi d'anti-oygenes pour l'accroissement de la stabilite des concentres alimentaires a la conservation
The use of anti-oxidants in order to increase the keping stability of food concentrates
Anwendung von Antiozydanten zur Verbesserung der Lagerfahigkeit von Lebensmittelkonzentraten
Autorzy:
Vsjakikh M.I.
Gurova L.A.
Język:
rosyjski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies