Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku kwasu mrówkowego i octowego oraz acidolu na jakość, skład chemiczny i strawność suchej masy in vitro kiszonek z porostu łąkowego

Tytuł:
Wpływ dodatku kwasu mrówkowego i octowego oraz acidolu na jakość, skład chemiczny i strawność suchej masy in vitro kiszonek z porostu łąkowego
The effect of addition of formic and acetic acids or acidol on the quality, chemical composition and in vitro dry matter digestibility of meadow forage silages
Einfluss einer Zugabe von Ameisen- und Essigsaure sowie Azidol auf die Qualitat, chemische Zusammensetzung und Verdaulichkeit der Trockenmasse in vitro von Garfutter aus der Wiesennarbe
Autorzy:
Brzoska F.
Sala K.
Tematy:
pasze
run lakowa
kiszenie
konserwanty
kwas mrowkowy
kwas octowy
acidol
kiszonki
jakosc
sklad chemiczny
sucha masa
strawnosc
badania in vitro
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies