Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of frying process on antioxidant capacity of vegetable oils, meat and potatoes

Tytuł:
Effect of frying process on antioxidant capacity of vegetable oils, meat and potatoes
Autorzy:
Szydlowska-Czerniak A.
Kilanowska A.
Szlyk E.
Tematy:
frying process
antioxidant capacity
vegetable oil
meat
potato
phenolics content
total phenolics content
food
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies