Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cryoprotectant and prebiotic activity of hazelnut fiber (Corylus avellana L.) against Lactobacillus plantarum and Lactobacillus crispatus

Tytuł:
Cryoprotectant and prebiotic activity of hazelnut fiber (Corylus avellana L.) against Lactobacillus plantarum and Lactobacillus crispatus
Autorzy:
Montella R.
Coisson J. D.
Travaglia F.
Locatelli M.
Malfa P.
Martelli A.
Arlorio M.
Tematy:
cryoprotectant
prebiotic
hazelnut
fibre
Corylus avellana
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus crispatus
confectionery industry
functional food
natural antioxidant
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies