Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The use of hot meat in meat products

Tytuł:
The use of hot meat in meat products
Wykorzystanie ciepłego mięsa w produktach mięsnych
Autorzy:
Henrickson R.L.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Wykorzystanie mięsa ciepłego w różnych produktach kulinarnych ma wielkie potencjalne znaczenie. Obecnie, kiedy elektryczna stymulacja zyskała uznanie W praktyce, będzie więcej możliwości dalszego ulepszania wydajności w przetwórstwie. Ustalenie biochemicznych i biofizycznych właściwości przekształcania mięśni w mięso będzie również zwiększać wykorzystanie mięśni w stanie przedstężeniowym. Producenci kiełbas - kierownicy rzeźni będą musieli współpracować w celu wyzyskania wszystkich korzyści z produktów mięsnych uprzednio kutrowanych. Zakłady wytwarzające wyposażenie są zainteresowane w konstrukcji i badaniu nowych maszyn do formowania, kształtowania i plasterkowania mięsa ciepłego. Obróbka termiczna mięsa ciepłego daje dużą potencjalną oszczędność energii, jednak z założeniem zaakceptowanej jakości produktu. Peklowanie mięsa ciepłego ma również wielkie możliwości, ponieważ produkty te peklowane z zastosowaniem Próżni mogą mieć przedłużony okres składowania.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies