Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie żywności produkowanej metodami ekologicznymi w gospodarstwach agroturystycznych

Agritouristic farms become more and more often place to rest in which was to use with board and direct purchase of products produced with ecological methods. It this work presents results of research relating using of food produced ecological methods in agritouristic farms in chosen regions of country, Lubuskie, Lubelskie and Pomeranian Provinces. The results of research show that such food, despite high-quality, be used on a small rate yet in the tourists' nutrition with regard on little number of the agritouristic farms using the ecological method of agricultural production. However, was observed the increase tendency of number of the agritouristic farms with ecological culture and using it in the tourists' nutrition.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies