Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Występowanie pałeczek Salmonella w mleku i wybranych produktach mlecznych

Tytuł:
Występowanie pałeczek Salmonella w mleku i wybranych produktach mlecznych
The appearance of Salmonella in milk and selected dairy products
Autorzy:
Molska I.
Tematy:
bakterie
Salmonella
wystepowanie
mleko
przetwory mleczne
mleko surowe
mleko pasteryzowane
mleko w proszku
sery podpuszczkowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies