Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oddziaływanie alleli transferyny na jakość higieniczną i podstawowy skład chemiczny mleka owczego

Tytuł:
Oddziaływanie alleli transferyny na jakość higieniczną i podstawowy skład chemiczny mleka owczego
Effect of transferrin alleles on hygienic quality and basic composition of sheep milk
Autorzy:
Steppa R.
Olechnowicz J.
Dankow R.
Tematy:
owce
owca linii 05
wiek zwierzat
okres laktacji
pora sezonu
mleko owcze
sklad chemiczny
jakosc higieniczna
zapalenie gruczolu mlekowego
odpornosc na choroby
markery genetyczne
transferyna
allele
polimorfizm genetyczny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies