Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Trends in edible vegetable oils analysis. Part B. Application of different analytical techniques

Tytuł:
Trends in edible vegetable oils analysis. Part B. Application of different analytical techniques
Autorzy:
Gromadzka J.
Wardencki W.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
This review describes recent developments in edible oils analysis by using various instrumental techniques. Different analytical methods are applied to assess oil stability but none of them is good enough. Therefore, there is still a need to develop new combined techniques to improve the quality control of edible oils. The paper describes various sample preparation techniques and instrumental methods developed to analyse different components in edible oils.

Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies