Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Właściwości tkanki szkieletowej krajanki przy mechanicznym odwadnianiu i wynikające stąd możliwości dalszego rozwoju wyżymaczek wysłodków

Tytuł:
Właściwości tkanki szkieletowej krajanki przy mechanicznym odwadnianiu i wynikające stąd możliwości dalszego rozwoju wyżymaczek wysłodków
Autorzy:
Cronewitz T.
Tematy:
wyslodki
wyzymaczka wyslodkow
krajanka buraczana
odwadnianie mechaniczne
kiszonka z wyslodkow buraczanych
konferencje
przemysl cukrowniczy
beet pulp
pulp
mechanical dehydration
acid silage
pulp wringer
conference
sugar industry
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies